torsdag 30 juni 2011

Kanottur...

Igår var vi med jobbet på en underbar kanottur i skogarna i Småland. Vi paddlade genom sjöar och smala åar. Det var så otroligt vackert och vi upplevde ett härligt lugn när vi gled fram i kanoten.


Så här vacker var utsikten från den plats där vi lagade kvällens middag...


...och så här fin blev salladen som serverades till grillspett och bröd som vi bakade över öppen eld.

Tack bästa jobbet som bjöd på en sådan fantastisk upplevelse! Och tack till Vilse i Småland AB som fixade med allt!

måndag 27 juni 2011

Midsommar över...

Så var midsommar över för den här gången... Vår midsommar firades på Öland, med sillunch, dans kring stången och grillning på kvällen. Nu längtar jag mer än någonsin efter semester och mer ledighet tillsammans med familjen och bara ta dagen som den kommer!


Väl hemma igen fanns det en hel del att ta tag i. När regnet äntligen kom så fick hela trädgården ny växtkraft. Gräsklipparen fick jobba hårt och ogräset har också fått sig en omgång!

torsdag 16 juni 2011

Sommar!

Finns det något somrigare än smultron på ett strå?


Nu tar jag helg och njuter av tre lediga dagar med familj, vänner och så lite pyssel i trädgården förstås!

onsdag 15 juni 2011

Bloggtips!

Vill tipsa om inredningsarkitekten Karin som bloggar för Hus & Hem och även har en egen blogg genom hennes företag Studio Karin. På bloggarna finns många fina och inspirerande bilder!


http://studiokarin.blogspot.com/

http://www.husohem.se/New-Bloggar/Redaktionsbloggar/Inredning/inredningsarkitektkarin/

måndag 13 juni 2011

Pelargoner


Jag har inte varit mycket för dessa "mormors-blommor" innan men nu tycker jag dem är helt underbart söta. 2 stycken pryder nu fönstret vid köksbänken.
(Bilden är tagen med nya kameran!)

onsdag 8 juni 2011

Pionerna blommar + ny kudde!


Vilken underbar helg vi har haft med sol, sol och sol! Vi har t.o.m. doppat tårna i havet.
Nu blommar mina underbara bondpioner som stod på tomten när vi köpte huset. Trots att jag har flyttat på dem så är de fina och frodiga!


Fixade till en ny kudde till soffan igår. Jag gillar verkligen detta randiga tyg från IKEA. Där kan man också köpa innerkudden som är 40*60 cm. Lyktorna på bordet är inköpta på Living & Room Homeparty och är av märket broste.

Idag är det dimmigt och regnet hänger i luften, men det gör inte så mycket. Det känns skönt att det är lite svalare och trädgården behöver vatten!

onsdag 1 juni 2011

Välkommen juni!

Idag är det första juni och det man längtat efter är äntligen här, sol och sommar! En liten del av mig vill stoppa tiden och bara njuta för det går så fort!

Denna ros köpte jag och planterade förra helgen. Den heter Lavender Dream och ska vara mycket tålig, lättskött och den blommar från juni-oktober. Den är rosa och skiftar mot ljuslila. Jag tror den kommer bli en riktig favorit!
Trevlig helg!