söndag 29 april 2012

Efter regn kommer sol..

Oj, vad de regnade igår! Men det gör inget för det känns så härligt frodigt ute nu, allt är så grönt och allt växer och knoppas! Rabarberna är en bra bit på väg upp och syrenknopparna syns i topparna.. Efter regnet kom solen igår och det blev så varmt och skönt. Passade då på att ta lite härliga bilder i trädgården på några av mina favoriter.

tisdag 24 april 2012

Fina lyktor..

Hittade dessa fina lyktor på favoritbutiken Granit där jag kikade in i fredags. Vi tillbringade helgen i Skåne hos goda vänner och då blev det bland annat en sväng till Malmö för lite shopping.
Ikväll vaknade vårkänslorna till liv igen för här är riktigt skönt. Hann med att rensa lite i rabatterna och planera vad som ska planteras, tas bort, justeras och fixas. Härligt!

tisdag 17 april 2012

Aprilväder & nya hyllor..

Idag är det aprilväder i allra högsta grad! Vi har haft sol, regn, snö, hagel och blåst..
Äntligen har nya hyllorna kommit upp i dotterns rum. Dem pryds av lite fina grejer att titta på!

fredag 13 april 2012

Dagens fynd!

Denna underbart fina rosmarin på stam fick slinka ner i kundvagnen i dag när jag handlade på Maxi! Så himla fin och god, till sommaren får den flytta ut på altanen så klart.
Regn hela dagen idag gjorde att det blev inomhusaktiviteter, men nu hoppas vi på sol imorgon!

måndag 9 april 2012

Kalas i dagarna 2...

Nu har vi kalasat i två dagar och firat vår dotter som fyller 4 år. Tiden går så fort!!!
Vi har ätit rosa princesstårta, pavlova med rosa grädde och jordgubbar, det har dukats med princess-servetter och vi har haft skattjakt så dottern är mycket nöjd!!!

torsdag 5 april 2012

Glad påsk!

Nu tar vi påskledigt, ignorerar väderprognoserna och hoppas att solen och värmen kommer till oss! Jag tjatar en del om vädret, men vem vill inte ha våren tillbaka!?

Denna härliga krispiga påskbukett pryder just nu soffbordet!



Önskar er alla er riktigt skön påskledighet, njut tillsammans med era fina vänner och familjer!

söndag 1 april 2012

Gammal goding!

Blev så glad när jag fann att mamma och pappa hade kvar denna gamla lampan! Den har sina år på nacken och jag har sett att den börjat dyka upp i en del inredningsmagasiner. Visst är den så rätt!? Lite industrichic och lagom retro, me like!


Här har helgen varit kall och tråkig... Idag bakade vi bullar med förhoppning om varmare och skönare dagar när man kan fika utomhus! Hoppas värmen kommer tillbaka till påsken!