söndag 28 juni 2015

Det där med goda tillbehör.

Sommartider innebär ju grilltider. Helgen bjöd ju faktiskt på lite sommarfeeling när solen tittade fram igen.

Vi grillade både i fredags och lördags, det är ju så gott. Så vill man ju ha lite goda och enkla tillbehör när man äter grillat och vi gillar sallader. I helgen blev de dessa båda.

En ceasarpotatissallad. Man blandar créme fraichê med majonäs, vitlök, finriven parmesan och hackade sardeller. Detta blandar men med kokt potatis, romansallad och dekorerar med skivad parmesan och krutonger. Man kan också ha lite kapris på toppen.



Så körde vi en quinoasallad med ruccola, jordgubbar, gurka, sockerärtor, bacon och avokado. Sedan gör man en dressing på olivolja, balsamvinäger, honung och ringlar över.



Nu jobbar vi på en vecka till, sedan är det semester!!!

2 kommentarer:

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad!