tisdag 29 mars 2016

Påsk.

Vad snabbt det går när man är ledig! Jag har längtat så efter ledighet och påsk och vips så är det över, men vi har haft fantastiska dagar och solen har skinit på oss!

Vi har haft uppvisning med konståkningen i ishallen och så har vi haft traditionsenlig påskmat med familjen. Till dotterns förtjusning så är studsmattan monterad och jag är lycklig över att få sätta spaden i jorden. Jag har massor av planer i trädgården och en hel del som ska flyttas runt - som vanligt!

En fin påskbukett fick vi av jobbet och också ett påskägg med trevligt innehåll!




måndag 21 mars 2016

Planterat.

Nu är det vår i luften!
Solen skiner, fåglarna kvittrar och himlen är blå. Nu börjar trädgårds- och utesäsongen!

I helgen planterade jag penséer och minipåskliljor vid entrén. Olivträden fick också flytta ut.

Lekstugan rensades ut, där förvaras nämligen krukor och utemöbler under vintern. Så medan dottern dammsög och möblerade där hann jag med lite trädgårdsfix.

Nu håller vi alla tummar för att det blir en solig påsk!






onsdag 16 mars 2016

Handtag.

Ett enkelt sätt att förnya en möbel är ju att byta handtag. Jag beställde mässingshandtag hos Bygghemma och de skickades smidigt hem i brevlådan. Dessa handtag kommer från Beslag Design och passade perfekt på vår TV-bänk från Voice.

Nu är bara frågan vad jag ska göra med toppskivan som är i körsbär. Jag är inte nöjd med den. Alltså, den är ju så skrikigt brunröd. Jag vet inte hur jag tänkte när jag beställde den för säkert 10 år sedan...

Jag har funderat på det där tusen gånger utan att komma till avslut. Ska jag beställa en annan skiva, måla, vilken färg o.s.v. Nu tror jag att jag bestämt mig för att den får bli svart, vad tror ni? Vitt hade ju varit snyggt också, men jag känner att det blir svårt att få samma vita färg som på resten av möbeln...